Wij zijn een rijschool die gevestigd is in Den Haag.

Sinds 2022 zij wij begonnen met het uitbreiden van ons bedrijf met motorrijschool. Omdat ons visie om de kwaliteit en goed prijs dichterbij elkaar te brengen goed resultaat heeft opgeleverd, is de tijd voor de motorliefhebbers. Ook geldt hier dat we streven naar betaalbare lessen met uitstekende kwaliteit om met goed vaardigheden en kennis veilig te kunnen rijden.

Maar wat vinden wij nu kwaliteit?

Om te leren zelfverzekerd te rijden is het van belang om een goed onderhouden motor te hebben. Hierdoor hoe je geen zorgen te maken over de motor en kan 100% concerteren op instructies van de instructeur en op de weg. De motors worden 4 keer per jaar gecontroleerd bij erkende garage om probleemloos de motorrijles te volgen en te genieten van de vrijheid op de weg.

Persoonlijke aandacht

Bij Rijschool 4-Sure begrijpen wij dat motorrijden spannend kan zijn en gevaarlijk kan opleveren als je niet weet wat je doet. Daarom proberen we de lesmogelijkheid aan te passen aan jouw behoeften en vaardigheden. De instructeur helpt jou bij het ontwikkelen van je rijvaardigheid, het verbeteren van je kijktechniek en het aanleren van de juiste houding en positie op de motor.

Betekent dit dan dat wij hoge tarieven rekenen?

Nee. Rijlessen hoeven niet duurder te zijn dan bij ons het geval is. De kwaliteit zit hem namelijk niet in het lesbedrag, maar het aanleren van kennis en vaardigheden om zelfstandig te kunnen rijden. Wij zetten ons maximaal ervoor in om je rijbewijs te behalen.