Rijschool
4-SURE

4-Sure

CBR in Rijswijk

0%

Slagingspercentage rijschool

0%

Slagingspercentage eerst examens

0%

Slagingspercentage herexamens

0%

Gemiddelde slagingspercentage

Motorrijbewijs halen bij 4-SURE

Wij zijn erg trots om te kunnen zeggen dat ons rijschool één van de beste rijscholen zijn in regio zuid-Holland en dat wij onze leerlingen een uitstekende opleiding bieden die hen voorbereidt op de weg. Motor rijden kan erg spannend zijn, zolang je de vaardigheden bewust in het verkeer kan toepassen. Om dit aan te leren hebben wij een gecertificeerde en vooral ervaren instructeurs. De instructeur zal je stap voor stap begeleiden. Hierbij worden de vaardigheden en kennis bijgebracht die nodig zijn om vlot en veilig te rijden

B

Voordelen bij 4-Sure

Vanaf dag 1 streven wij naar scherpe prijzen met een uitstekende kwaliteit om u en uw rijomgeving te waarborgen

Hoog slagingspercentage (64 - 75%)

Met trots kunnen wij mededelen dat het slagingspercentage van ons rijschool hoger ligt dan de gemiddelde slagingspercentage van CBR Rijswijk. Wij zijn vastberaden om het hoge percentage ook voort te zetten voor de motorrijlessen.

Lessen in een goed onderhouden motor

Veiligheid staat uiteraard voorop voor onze leerlingen en het verkeer. Onze motoren zijn om die reden goed onderhouden om je veilig in het verkeer te begeven.

Avondlessen mogelijk zonder extra toeslag

Het is mogelijk om rijlessen te volgen in de avond. Hiervoor betaal je niets extra's.

Betaalbare lessen (€50,00 per uur)

De kwaliteit zit hem namelijk niet in het bedrag dat wordt betaald maar in de bezieling van de instructeur die de kennis en vaardigheden toepast om een goede les te verzorgen.

Review

Algemene vragen

Altijd al willen motor rijden? Dan kunt je bij ons je motor rijlessen inplannen. Om een praktijk examen te kunnen afleggen moet je minimaal 21 jaar of ouder zijn.
Bij onze rijschool is het een standaardprocedure om vóór de start van het lespakket een intake les af te nemen. Tijdens deze les beoordeelt de instructeur je niveau en geeft tevens advies over welk pakket het beste bij je past. Het kan gebeuren dat je aan het einde van je pakket nog niet klaar bent voor het praktijkexamen. In dat geval adviseren we je om extra lessen te nemen tegen de reguliere tarief, totdat je er klaar bent om het praktijk examen af te leggen.
Rijschool 4-Sure probeert voor iedereen het pakket betaalbaar te maken en daarvoor kan in overleg met de instructeur het pakket in twee delen betaald worden.

Tijdlijn om motorrijbewijs te halen

1

Eerste rijles (proefles)

Vanaf 21 jaar mag je rijles volgen. In deze eerste rijles maak je kennis met het voertuig en de instructeur. Het is belangrijk dat het goed klikt met de instructeur.

2

Advies van instructeur

Na de eerste proefles kan de instructeur inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Het kan voorkomen dat je aan het eind van je pakket niet klaar bent voor je praktijkexamen en word geadviseerd om extra lessen te nemen tegen de reguliere prijs totdat jij klaar bent voor het examen.

3

Theorie-examen

Het beste is om zo snel mogelijk je Theorie-examen te halen. Maar houdt er rekening mee dat deze maar 1,5 jaar geldig is.

4

Rijlessen volgen

Je volgt rijlessen, hierin leer je onder andere omgaan met het voertuig en hoe te reageren op andere weggebruikers om veilig deel te nemen in het verkeer.

5

AVB examen

Het examen voertuigbeheersing (AVB) bestaat uit 7 oefeningen voor de motor op het examenterrein. De examinator kijkt vanaf de zijkant of je de motor beheerst bij lage en hoge snelheid en of je goed kunt remmen.

6

AVD examen

Het AVD examen is het tweede en tevens laaste praktijkexamen dat je moet behalen voor je motorrijbewijs. Dit examen zal plaatsvinden in het verkeer. Het examen duurt 55 minunten, waarvan ongeveer 35 minunten is gereserveerd voor je examenrit.

Slagingspercentages vergelijken

Gemiddeld slagingsprecentage

65% Regio Rijswijk
75% Rijschool 4-SURE

Twee keer zo hoog als het gemiddelde van de rijscholen die examens afnemen bij CBR Rijswijk.

Onze website is momenteel onder constructie en wordt binnenkort gelanceerd!

    note: * Velden zijn verplicht.