Rijschool
4-SURE

4-Sure

CBR in Rijswijk

0%

Slagingspercentage rijschool

0%

Slagingspercentage eerst examens

0%

Slagingspercentage herexamens

0%

Gemiddelde slagingspercentage

Rijbewijs B halen bij 4-SURE

Al sinds 2007 een slagingspercentage dat fors hoger ligt dan het gemiddelde bij CBR Rijswijk. En daar zijn we trots op! Ons belangrijkste middel is een goede auto die goed onderhouden is. Deze auto's bezitten alles wat u nodig heeft om ontspannen auto te leren rijden en af te rijden. Om de slagingskans te verhogen bied 4-Sure rijlessen in de avond zonder extra te betalen en betaalbare lessen van €64,50 per uur. De kwaliteit zit hem namelijk niet in het bedrag dat wordt betaald maar in de bezieling van de instructeur die de kennis en vaardigheden toepast om een goede les te verzorgen.

B

Voordelen bij 4-Sure

Vanaf dag 1 streven wij naar scherpe prijzen met een uitstekende kwaliteit om u en uw rijomgeving te waarborgen

Hoog slagingspercentage (83 - 96%)

Al sinds 2007 een slagingspercentage dat fors hoger ligt dan het gemiddelde bij CBR Rijswijk. En daar zijn we trots op!

Lessen in een goed onderhouden auto

Een goede auto is ons belangrijkste middel. Bij ons les je altijd in goed onderhouden auto's. Deze auto's bezitten alles wat u nodig heeft om ontspannen auto te leren rijden en af te rijden.

Avondlessen mogelijk zonder extra toeslag

Het is mogelijk om rijlessen te volgen in de avond. Hiervoor betaal je niets extra's.

Betaalbare lessen (€64,50 per uur)

De kwaliteit zit hem namelijk niet in het bedrag dat wordt betaald maar in de bezieling van de instructeur die de kennis en vaardigheden toepast om een goede les te verzorgen.

Review

Santi weet snel wat er als leerling door je hoofd gaat in de auto en ik heb veel waardevolle lessen gehad van Santi en daarvoor ben ik hem erg dankbaar.

Thomas

Khalid is een geduldige instructeur die mij goed heeft voorbereid op alle mogelijke situaties op de weg. Veiligheid staat voorop, en hij hamert erop dat dat goed zit.

Matthijs Stemmerik

Santi is een hele goede instructeur. Hij kan zijn manier van lesgeven goed aanpassen naar het persoon. Op deze manier zorgt hij ervoor dat iedereen zo snel mogelijk op een goed niveau kan rijden.

Warner Swaak

Santi is gedreven en daadwerkelijk betrokken bij je ontwikkeling. Hij blijft je pushen om het maximale uit je rijlessen te halen!

Allard

Alles goed aangeleerd

Femke Van Bronckhorst

Goede en leuke lessfeer! Ook erg duidelijk en bij extra vraag doen ze get graag nog een keer extra 😀

Kris

Rijschool 4-sure  zorgt dat je helemaal klaar bent voor het examen. Verder buiten dat ze je examen klaar maken leren ze je ook echt goed autorijden en ook leren ze je de verkeerssituaties goed (her)kennen.

Kimberley

Flexible lessen en veel aandacht voor het aantal lessen dat een individu nodig heeft om in een keer te slagen

Quinten

Mijn ervaring met 4-Sure is erg goed. Ik heb instructie gehad van Khalid. Hij heeft mij zeer goed voorbereid op het rijexamen, dat ik in één keer heb kunnen halen.

Floris

Ik heb les gehad van Santi. Santi is een rustige instructeur, streng als het moet en het was altijd onwijs gezellig. Hij is goed op de hoogte van de lastige verkeerssituaties in de omgeving van het examengebied.

Merel

Algemene vragen

Vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met rijlessen. Op je 17e mag je dan afrijden bij het CBR. Wanneer je dan je hebt, mag ke onder begeleiding van een coach (bv. een van je ouders) al gaan rijden. Vanfa je 18de mag je dan ook zelfstandig rijden.
Voorafgaand aan de start van het lespakket wordt standaard de intakeles afgenomen. Dit is om je niveau vast te stellen en om je te adviseren of het door jou gewenste pakket het beste bij je startsituatie past. Het kan voorkomen dat aan het einde van je pakket niet klaar bent voor praktijkexamen, dan word geadviseerd om extra lessen te nemen tegen de reguliere prijs tot dat jij klaar bent voor het examen.
Rijschool 4-Sure probeert voor iedereen het pakket betaalbaar te maken en daarvoor kan in overleg met de instructeur het pakket in twee delen betaald worden.

Tijdlijn om Rijbewijs B te halen

1

Eerste rijles (proefles)

Vanaf 16,5 jaar mag je rijles volgen. In deze eerste rijles maak je kennis met het voertuig en de instructeur. Het is belangrijk dat het goed klikt met de instructeur.

2

Advies van instructeur

Na de eerste proefles kan de instructeur inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Het kan voorkomen dat je aan het eind van je pakket niet klaar bent voor je praktijkexamen en word geadviseerd om extra lessen te nemen tegen de reguliere prijs totdat jij klaar bent voor het examen.

3

Theorie-examen

Het beste is om zo snel mogelijk je Theorie-examen te halen. Maar houdt er rekening mee dat deze maar 1,5 jaar geldig is.

4

Rijlessen volgen

Je volgt rijlessen, hierin leer je onder andere omgaan met het voertuig en hoe te reageren op andere weggebruikers om veilig deel te nemen in het verkeer.

5

Tussentijdse parktijktoetst

De examinator toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden. Na afloop krijg je een advies van de examinator. Zo weet je precies wat je nog extra moet oefenen, voordat je echt praktijkexamen doet. Ook kun je een vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichting op het B examen.

6

Praktijkexamen

Wanneer je klaar bent voor het praktijkexamen mag je afrijden. Bij het behalen van je examen, word dat geregistreerd bij CBR en word doorgegeven aan de gemeente. Daarna kun je een afspraak maken in het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen.

Slagingspercentages vergelijken

Gemiddeld slagingsprecentage

42% Regio Rijswijk
85% Rijschool 4-SURE

Twee keer zo hoog als het gemiddelde van de rijscholen die examens afnemen bij CBR Rijswijk.

Vraag ook een proefles aan!
Vraag hieronder uw proefles aan, datum is in overleg. Kosten zijn 60 euro en is verder geheel vrijblijvend.

    note: * Velden zijn verplicht.