Wij zijn een rijschool die gevestigd is in Den Haag.

Ongeveer 16 jaar geleden zijn wij gestart omdat wij vonden dat de kwaliteit en goede prijzen te ver uit elkaar lagen in de markt. Vanaf dag 1 hebben wij gestreefd naar scherpe prijzen en toch een uitstekende kwaliteit. Die kwaliteit behalen we. De laatste jaren is deze altijd maar verder omhoog gegaan doordat onze instructeurs zich altijd op de hoogte stellen van de nieuwste les-inzichten.

Maar wat vinden wij nu kwaliteit?

Ten eerste is een goede auto ons belangrijkste middel. Bij ons les je altijd in goed onderhouden auto's. Deze auto's bezitten alles wat u nodig heeft om ontspannen auto te leren rijden én af te rijden. Deze auto's houden wij in perfecte staat. Standaard staan deze auto's vier keer per jaar ter controle bij een erkende garage. Een goede auto is een zorg minder. Naast de garagebezoeken onderhouden wij ook de binnenkant van de auto's. Bij ons wordt er door niemand gerookt in de auto's, maken wij de auto's wekelijks schoon en zorgen wij dat er niets mankeert aan de auto's wat jou kan tegenzitten bij het lessen.

Persoonlijke aandacht

Wij geloven dat persoonlijke aandacht resultaat levert. Bij ons krijg je altijd maar één instructeur. De instructeur kent jou, en jij kent de instructeur. Door de vertrouwensband die zo wordt opgebouwd merken wij dat onze studenten sneller een hoog niveau halen. Alle lessen die je bij ons krijgt zijn op jouw situatie toegepast. De inhoud van de lessen sluit altijd aan bij het niveau waarmee je de vorige les hebt afgesloten. Persoonlijke aandacht. Wel zo prettig.

Betekent dit dan dat wij hoge tarieven rekenen?

Nee. Rijlessen hoeven niet duurder te zijn dan bij ons het geval is. De kwaliteit zit hem namelijk niet in het bedrag dat neergelegd wordt voor een les maar in de bezieling van de instructeur die de kennis en vaardigheden toepast om een goede les te verzorgen. Wij streven niet een zo groot mogelijke winst na over uw portemonnee. Wij willen dat u uw rijbewijs haalt, en daar zetten wij ons maximaal voor in! De inspanningen die wij hebben gedaan om de kwaliteit te waarborgen vertalen zich in een slagingspercentage dat fors hoger ligt dan het gemiddelde bij CBR Rijswijk.